Onze Referenties

Over ons

Achtergrond

E-motion levert diensten en implementeert oplossingen op het vlak van Enterprise Content Mangement en meer specifiek Document Management.
Binnen dit domein hebben we ons gespecialiseerd in de SharePoint producten en de daaraan gerelateerde oplossingen.

Sinds onze oprichting in 2006 is de dagelijkse leiding van E-motion in handen van de twee vennoten Walter Henrard en Natacha Bruggen.

Waar we actief zijn

E-motion opereert vanuit het kantoor in Hechtel, gelegen in de Limburgse kempen. Gezien onze locatie richten wij ons zowel op de Belgische als de Nederlandse markt.
Wij bedienen zowel multinationals via lang lopende consultancy opdrachten, als KMO's met fixed price opdrachten. E-motion werkt ook via partners of hoofdaanemers om dienstverlening voor grotere opdrachten te garanderen.

SharePoint van A tot Z

Binnen het SharePoint domein kunnen wij gerant staan voor de volledige Application Life Cycle. Naast informatie architectuur en solution design, leveren wij ook diensten op het vlak van implementatie en programmatie. Door onze doorgedreven kennis is het voor ons geen probleem om specifieke opleidingen te geven op maat van de behoefte klant.
Verder ronden we de life cycle af met advies verlening op vlak van governance en change management. Om compleet te zijn in onze dienstverlening behoort het infrastructuur vraagstuk met de daarbijhorende support ook tot ons vakdomein.

 

 

E-motion partners

Om onze dienstverlening te optimaliseren maakt E-motion gebruik van een netwerk van gedreven consultants en freelancers.

Binnen dit netwerk werken we samen met een select aantal profielen die elk stuk voor stuk een kei zijn in hun specifiek vak domein. Ze staan garant voor de opdracht die ze uitvoeren en volgen elk de ongeschreven regels van de liefde voor het vak.

Indien jou vakdomein gerelateerd is aan SharePoint, en je wil graag met ons samenwerken, contacteer ons dan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . We overlopen dan de mogelijkheden tot een samenwerkingsverband.

Custom data entry formulier

Voor een BI afdeling in de telecom sector hebben we de inrichting verzorgd van het afdelings-portaal. Via dit portaal kunnen gebruikers over de hele organisatie een aanvraag indienen voor het bekomen van business intelligence rapporteringen. Na een proces-analyse zijn we tot de conclussie gekomen dat de noden van de klant volledig ingevuld kon worden aan de hand van een aangepast formulier. Na onze analyse zijn we over gegaan tot de inrichting van het afdelings portaal. Alle data stromen worden … Lees verder

Interactieve Googlemaps webpart

E-motion BVBA kreeg de opdracht om een interactieve Googlemaps webpart te bouwen voor een klant in de afvalverwerkings industrie. Aan de hand van een SharePoint lijst wordt de administratie bijgehouden van partner locaties. Op het moment dat een nieuwe partner wordt opgevoerd wordt zijn adres gegevens via een Google Webservice lookup omgezet naar een Latitude en Longtitude locatie (x,y) op de map. Via een webpart die door ons ontwikkeld werd worden deze locaties op een Google kaart getoond. Doo… Lees verder

Office 365 portaal applicatie voor kinderdagverblijven

Als Microsoft partner en verdeler van Office 365 oplossingen kwam Onlineplus naar ons met de vraagstelling om een portaal toepassing te ontwikkelen met als doel kinderdagverblijven te ondersteunen. E-motion is deze uitdaging aangegaan en heeft de architectuur geleverd van deze oplossing voor Office 365 P1 abbonnementen. Verder hebben we de hele oplossing ontwikkeld en ervoor gezorgd dat ze met de minst mogelijke moeite geïnstalleerd kan worden voor nieuwe klanten van Onlineplus. Met deze opdrac… Lees verder

Intranet met DMS functionaliteiten

Bij een Belgisch bedrijf in de verlichtingsindustrie was de afdeling noodverlichting tot de conclusie gekomen dat de folder structuur op hun fileshare server te complex was geworden. Hierdoor was het nagenoeg onmogelijk geworden om snel en efficient documentatie op te slaan of terug te vinden. E-motion heeft bij deze klant aan de hand van een workshop deze problematiek gedetailleerd in kaart gebracht. Nadat we een rapport gepresenteerd hebben met de mogelijke oplossingen is er gekozen voor een … Lees verder

Contract Administratie Systeem

E-motion heeft bijgedragen tot de realisatie van een contract administratie systeem gebouwd op het SharePoint 2007 WSS platform.Dit is een maatwerk project dat met behulp van dynamische workflows ervoor zorgt dat medewerkers van de afdeling Business Administration van Ricoh Belgium de juiste tooling ter beschikking hebben om hun contracten op een gecentraliseerde manier te registreren en op te volgen.E-motion heeft bijgedragen bij zowel de business analyse als het technisch ontwerp en de uitein… Lees verder

Waarom e-motion?

Professioneel én betaalbaar
SharePoint is ons vakdomein
Expertise, ervaring en visie in ECM trajecten.
Betrouwbare partner, nu en in de toekomst.
Wij zijn bereikbaar voor u.

Contacteer ons

Vlierbessenstraat 15
3940 Hechtel
België

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiel: +32 475 49 80 24