SharePoint Oplossingen

Document Management

Het SharePoint platform kan zeer efficient ingezet worden voor het beheren van uw documenten binnen uw organisatie. Vaak wordt binnen een organisatie met een eigen structuur of classificatie systeem gewerkt. Het omzetten van deze structuur naar een DMS oplossingen en het converteren van de het classificatie systeem naar een bruikbare taxonomie is voor ons kinderspel.
Met de document management oplossingen van E-motion kunnen we u helpen om op een juiste manier de overstap te maken van uw analoge manier van werken naar een digitale oplossing.

Contacteer ons

Portalen en Intranet oplossingen

Een intranet is niet langer het medium om enkel en alleen documenten te delen met anderen. Een modern intranet is het kloppend hart van de organisatie, het collaboratieve centrum waar medewerkers via sociale netwerk faciliteiten hun kennis kunnen delen met collega's. Omdat de specifieke behoefte naar de invulling van zo een intranet heel erg kan verschillen van organisatie tot organisatie, werken wij met een stapsgewijze aanpak die gegarandeerd leidt tot het opleveren van een innovatief intranet op maat van de klant.

Contacteer ons

Websites

Ook de bedrijfswebsite kan probleemloos gebouwd worden op het SharePoint platform. Met zijn specifieke web content management functionaliteiten is het mogelijk om webpagina's te editeren en online te publiceren. En dit kan net zo makkelijk als het schrijven van een document in word of powerpoint. Indien u behoefte hebt aan een website op uw sharepoint omgeving, lokaal -of in de cloud, neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons

Digitale Dossiervorming

Klassieke analoge dossiers kunnen al snel enkele tientallen documenten bevatten; contracten, facturen, formulieren, verslagen, brieven en nog vele andere documenten. Al deze documenten worden vaak in talloze mappen en kasten opgeborgen. Bovendien geldt voor veel van deze documenten een beperkte bewaartermijn, waar niemand echt de actie onderneemt om opruiming te houden. Het opzoeken van specifieke informatie in deze papieren rondslomp is vaak tijdrovend zonder een gegarandeerd resultaat. E-motion helpt u om uw analoge dossiers digitaal te beheren.

Contacteer ons

Waarom e-motion?

Professioneel én betaalbaar
SharePoint is ons vakdomein
Expertise, ervaring en visie in ECM trajecten.
Betrouwbare partner, nu en in de toekomst.
Wij zijn bereikbaar voor u.

Contacteer ons

Vlierbessenstraat 15
3940 Hechtel
België

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiel: +32 475 49 80 24