SharePoint Diensten

SharePoint Swiss Army Knife

Ontwikkeling

SharePoint ontwikkeling is een zeer gespecialiseerde vorm van .NET ontwikkeling. Er is niet alleen een grondige kennis van de programeertaal nodig, maar ook een diepgaande kennis van het SharePoint platform. Wij hebben deze kennis in huis. Contacteer ons indien u hulp nodig hebt bij het realiseren van uw SharePoint software.

Ontwerp en Architectuur

Het SharePoint platform kan zeer veelzijdig ingezet worden. Wat voor ons belangrijk is, maar wat vaak vergeten wordt is dat het op de juiste manier ingezet wordt. Onze dienstverlening op vlak van ontwerp en architectuur is erop gericht om op een efficiënte manier de behoefte duidelijk te krijgen. Zodra we weten wat precies de behoefte is die ingevuld moet worden, kunnen we een gepast architectuur voorstel hiervoor ontwerpen. Indien u meer wil weten over onze aanpak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Audits

Soms is het noodzakelijk om een derde partij een controle te laten uitvoeren op de SharePoint omgeving in uw organisatie. E-motion biedt een waaier van mogelijkheden met betrekking tot het analyseren en controleren van uw SharePoint omgeving. Via een vastgestelde procedure bieden wij audits op het vlak van infrastructuur, informatie architectuur en performantie. De resultaten worden gepresenteerd in een rapport, alsook de richtlijnen tot mogelijke oplossingen. Heeft u behoefte aan een SharePoint controle? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Infrastructuur

Met onze SharePoint infrastructuur dienstverlening geven we invulling aan de hardware en software gerelateerde vraagstukken. Welke software heb ik nu precies nodig? Welke hardware moet ik voorzien? Indien u de stap wil maken naar het SharePoint platform, helpen wij u graag om deze specificaties voor u te bepalen. Ook indien het gaat over het correct installeren van zowel standaard als complexe SharePoint farms kunnen we u een hand toesteken. Neem contact indien u hulp nodig heeft met uw SharePoint infrastructuur.

Beheer

De huidige trend is dat File servers langzaam maar zeker plaats moeten ruimen voor de effientere SharePoint omgevingen. Deze SharePoint onderhouden is een taak welk een IT administrator nog wel de baas kan. Maar wie gaat er voor zorgen dat uw SharePoint omgeving gebruikt wordt zoals het hoort? Wie stuurt de informatie architectuur bij zodat de SharePoint omgeving meegroeit volgende de noden van uw bedrijf? Contacteer ons om te weten waarom wij die leverancier zijn.

Inhuur

Inhuur blijft nog altijd één van de meest gevraagde diensten op het vlak van SharePoint dienstverlening. Om gedurende een vastgelegde periode continuiteit te garanderen wordt de periode van dienstverlening contactueel vastgelegd. U heeft binnen uw organisatie een project lopen waarbij u gedurende een bepaalde periode SharePoint vakmensen nodig hebt? Contacteer ons dan want wij helpen u graag om uw projecten van de nodige SharePoint kennis te voorzien.

 

 

Waarom e-motion?

Professioneel én betaalbaar
SharePoint is ons vakdomein
Expertise, ervaring en visie in ECM trajecten.
Betrouwbare partner, nu en in de toekomst.
Wij zijn bereikbaar voor u.

Contacteer ons

Vlierbessenstraat 15
3940 Hechtel
België

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiel: +32 475 49 80 24