SharePoint diensten

Wij doen SharePoint. En als product specialist blinken we uit in dit specifiek domein. We zijn sterk in het analyseren, ontwerpen en implementeren van oplossingen op het SharePoint platform. Hebt u nood aan SharePoint specifieke ontwikkeling of een probleem omtrent infrastructuur? Ook dan kunnen we u helpen.

Lees verder

SharePoint oplossingen

Wij horen het wel eens vaker dat een organisatie op zoek is naar een specifieke oplossing voor zijn probleem. Dit wil echter niet zeggen dat we iedere keer het wiel opnieuw moeten uitvinden door eindeloos diensten te leveren. Met ons uitgebreid aanbod van SharePoint oplossingen kunnen we u efficient helpen. Lees snel verder wat onze oplossingen precies zijn.

Lees verder

Sharepoint Trainingen

E-motion is er van overtuigd dat niet elke klant dezelfde behoeften heeft, en daarom dezelfde training nodig heeft. Waarom uren en dagen spenderen aan specifieke onderwerpen die niet bij uw organisatie aan bod komen? Aan de hand van een kort intake gesprek polsen wij naar uw huidige kennisniveau en de kennis die u nodig heeft op korte termijn. Lees verder hoe wij SharePoint trainingen aanpakken...

Lees verder

Nieuws en Blog

E-motion en Transform Data International gaan samen!

in Blog
Sinds 1 juni heeft E-motion haar activiteiten samengevoegd met Transform Data International. Klanten van E-motion profiteren hiermee, naast de reeds bestaande SharePoint dienstverlening, ook van de mobiele oplossingen en enterprise content management gerelateerde producten en diensten. Transform Data International is al geruime tijd zeer succesvol in de BeneLux en Engeland actief. Bestaande E-motion klanten kunnen blijven rekenen op de service di… Lees verder

Onze nieuwe website

in Nieuws
Het stond al een tijdje op de agenda, maar nu zijn we er toch in geslaagd om eindelijk onze focus en plek in de markt te verduidelijken aan de hand van een nieuwe website. Naast onze positie en propositie zullen we via onze blog regelmatig de nieuwigheden toelichten op het vlak van SharePoint.… Lees verder

Document Management

Het SharePoint platform kan zeer efficient ingezet worden voor het beheren van uw documenten binnen uw organisatie. Vaak wordt binnen een organisatie met een eigen structuur of classificatie systeem gewerkt. Het omzetten van deze structuur naar een DMS oplossingen en het converteren van de het classificatie systeem naar een bruikbare taxonomie is voor ons kinderspel.
Met de document management oplossingen van E-motion kunnen we u helpen om op een juiste manier de overstap te maken van uw analoge manier van werken naar een digitale oplossing.

Contacteer ons

Portalen en Intranet oplossingen

Een intranet is niet langer het medium om enkel en alleen documenten te delen met anderen. Een modern intranet is het kloppend hart van de organisatie, het collaboratieve centrum waar medewerkers via sociale netwerk faciliteiten hun kennis kunnen delen met collega's. Omdat de specifieke behoefte naar de invulling van zo een intranet heel erg kan verschillen van organisatie tot organisatie, werken wij met een stapsgewijze aanpak die gegarandeerd leidt tot het opleveren van een innovatief intranet op maat van de klant.

Contacteer ons

Websites

Ook de bedrijfswebsite kan probleemloos gebouwd worden op het SharePoint platform. Met zijn specifieke web content management functionaliteiten is het mogelijk om webpagina's te editeren en online te publiceren. En dit kan net zo makkelijk als het schrijven van een document in word of powerpoint. Indien u behoefte hebt aan een website op uw sharepoint omgeving, lokaal -of in de cloud, neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons

Digitale Dossiervorming

Klassieke analoge dossiers kunnen al snel enkele tientallen documenten bevatten; contracten, facturen, formulieren, verslagen, brieven en nog vele andere documenten. Al deze documenten worden vaak in talloze mappen en kasten opgeborgen. Bovendien geldt voor veel van deze documenten een beperkte bewaartermijn, waar niemand echt de actie onderneemt om opruiming te houden. Het opzoeken van specifieke informatie in deze papieren rondslomp is vaak tijdrovend zonder een gegarandeerd resultaat. E-motion helpt u om uw analoge dossiers digitaal te beheren.

Contacteer ons

SharePoint Swiss Army Knife

Op uw maat

E-motion is er van overtuigd dat niet elke klant dezelfde behoeften heeft, en daarom dezelfde training nodig heeft. Waarom uren en dagen spenderen aan specifieke onderwerpen die niet bij uw organisatie aan bod komen? Aan de hand van een kort intake gesprek polsen wij naar uw huidige kennisniveau en de kennis die u nodig heeft op korte termijn. Hiermee gaan we aan de slag en voorzien op korte termijn les materiaal en een cursus op uw maat. Op deze manier kunnen we u verzekeren dat uw waardevolle tijd goed gespendeert is en garanderen we dat onze training zal bijdragen aan uw professionele vaardigheden.

Volgens uw tempo

Het opdoen van kennis vraagt altijd een zekere tijd. Het is logisch dat dit voor elke cursist anders is. Onze referenties getuigen dan ook dat onze aanpak persoonlijk is en dat wij ons tempo aanpassen aan het tempo van de cursist. Wij zijn er om u te ondersteunen aan het tempo dat u aangeeft.

Passend in uw agenda

Als medewerker van een goed functionerende organisatie is het niet altijd evident om uw agenda voor meerdere dagen vrij te maken voor een cursus. Daarom passen wij ons aan aan uw agenda. Indien het voor u interessant is om onze cursus te spreiden over een bepaalde periode die voor u optimaal is, dan staan wij hiervoor open.

Ons cursus aanbod

Wij verzorgen SharePoint trainingen rond de volgende specifieke onderwerpen:

Introductie in SharePoint voor Business Decision makers

Technisch beheer voor SharePoint IT administrators

SharePoint voor website administrators en content authors

SharePoint voor eindgebruikers

Het gebruik van SharePoint designer

SharePoint werkplek begeleiding

 

Geef ons een seintje indien u behoefte hebt aan een SharePoint training. Wij staan voor u klaar.
Staat het onderwerp van uw keuze er niet tussen? Geen probleem. Neem contact met ons op en we bespreken wat uw behoefte is.

Contacteer ons

 

SharePoint Diensten

E-motion biedt zijn dienstverlening flexibel aan, op maat van uw behoefte. Wij verzorgen zowel dienstverlening gedurende één dag, als opdrachten van meerdere maanden. Lees meer waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Lees meer

SharePoint Oplossingen

Wie zorgt ervoor dat uw SharePoint omgeving gebruikt wordt zoals het hoort? Wie stuurt de informatie architectuur bij zodat de SharePoint omgeving meegroeit volgende de noden van uw bedrijf? Lees meer waarom wij die leverancier zijn.

Lees meer

SharePoint Training

SharePoint is een zeer uitgebreid en complex platform. Als het over training zijn we ervan overtuigd hoe belangrijk het is om aandacht te geven aan de specifieke informatie die u nodig heeft. Bij ons kan u terrecht voor zowel cursussen op maat als meer algemene opleidingen.

Lees meer

SharePoint Swiss Army Knife

Ontwikkeling

SharePoint ontwikkeling is een zeer gespecialiseerde vorm van .NET ontwikkeling. Er is niet alleen een grondige kennis van de programeertaal nodig, maar ook een diepgaande kennis van het SharePoint platform. Wij hebben deze kennis in huis. Contacteer ons indien u hulp nodig hebt bij het realiseren van uw SharePoint software.

Ontwerp en Architectuur

Het SharePoint platform kan zeer veelzijdig ingezet worden. Wat voor ons belangrijk is, maar wat vaak vergeten wordt is dat het op de juiste manier ingezet wordt. Onze dienstverlening op vlak van ontwerp en architectuur is erop gericht om op een efficiënte manier de behoefte duidelijk te krijgen. Zodra we weten wat precies de behoefte is die ingevuld moet worden, kunnen we een gepast architectuur voorstel hiervoor ontwerpen. Indien u meer wil weten over onze aanpak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Audits

Soms is het noodzakelijk om een derde partij een controle te laten uitvoeren op de SharePoint omgeving in uw organisatie. E-motion biedt een waaier van mogelijkheden met betrekking tot het analyseren en controleren van uw SharePoint omgeving. Via een vastgestelde procedure bieden wij audits op het vlak van infrastructuur, informatie architectuur en performantie. De resultaten worden gepresenteerd in een rapport, alsook de richtlijnen tot mogelijke oplossingen. Heeft u behoefte aan een SharePoint controle? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Infrastructuur

Met onze SharePoint infrastructuur dienstverlening geven we invulling aan de hardware en software gerelateerde vraagstukken. Welke software heb ik nu precies nodig? Welke hardware moet ik voorzien? Indien u de stap wil maken naar het SharePoint platform, helpen wij u graag om deze specificaties voor u te bepalen. Ook indien het gaat over het correct installeren van zowel standaard als complexe SharePoint farms kunnen we u een hand toesteken. Neem contact indien u hulp nodig heeft met uw SharePoint infrastructuur.

Beheer

De huidige trend is dat File servers langzaam maar zeker plaats moeten ruimen voor de effientere SharePoint omgevingen. Deze SharePoint onderhouden is een taak welk een IT administrator nog wel de baas kan. Maar wie gaat er voor zorgen dat uw SharePoint omgeving gebruikt wordt zoals het hoort? Wie stuurt de informatie architectuur bij zodat de SharePoint omgeving meegroeit volgende de noden van uw bedrijf? Contacteer ons om te weten waarom wij die leverancier zijn.

Inhuur

Inhuur blijft nog altijd één van de meest gevraagde diensten op het vlak van SharePoint dienstverlening. Om gedurende een vastgelegde periode continuiteit te garanderen wordt de periode van dienstverlening contactueel vastgelegd. U heeft binnen uw organisatie een project lopen waarbij u gedurende een bepaalde periode SharePoint vakmensen nodig hebt? Contacteer ons dan want wij helpen u graag om uw projecten van de nodige SharePoint kennis te voorzien.

 

 

Waarom e-motion?

Professioneel én betaalbaar
SharePoint is ons vakdomein
Expertise, ervaring en visie in ECM trajecten.
Betrouwbare partner, nu en in de toekomst.
Wij zijn bereikbaar voor u.

Contacteer ons

Vlierbessenstraat 15
3940 Hechtel
België

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiel: +32 475 49 80 24